ГоловнаСуспільствоЖиття

ЖК Рів'єра забезпечить киян дитячим садком на 200 місць Новости компаний

Купуючи квартиру в Києві у новому житловому комплексі, молоді сім'ї часто стикаються з проблемою браку належної інфраструктури, зокрема - дитячого садка. У таких випадках їм доводиться водити дитину в дитсадок, який може розташовуватися досить далеко від їхнього будинку.

З появою на київських Осокорках житлового комплексу «Рів'єра», для місцевих жителів ця проблема буде вирішена - у складі комплексу відкриється новий дитячий садок, розрахований на 200 дітей.

Таким чином, забудовник - девелоперська компанія «Статус Груп» показала себе як соціально відповідальну компанію, орієнтовану на облаштування і на комфорт для мешканців. Адже житловий комплекс «Рів'єра» спочатку проектувався з урахуванням потреб молодих сімей, які часто є основними покупцями квартир.

Наявність власного дитсадка - перевага ЖК Рів'єра

Дитячий садок на території ЖК «Рів'єра» став справжнім подарунком від забудовника всім власникам квартир житлового комплексу. Він являє собою триповерхове прибудоване приміщення, що розташувалося в наріжній секції комплексу. Сучасний і місткий дитсадок розрахований на відвідування близько 200 дітей. Звичайно ж, беззаперечний пріоритет при наборі в групи буде у мешканців ЖК «Рів'єра», проте й жителі сусідніх будинків теж можуть скористатися послугами дитячого закладу.

Закінчення будівельних і оздоблювальних робіт з облаштування дитсадка планується в першій половині 2017 року, отож уже зовсім скоро в ньому будуть лунати щасливі дитячі голоси перших вихованців.

Особливості дитячого садка ЖК Рів'єра

Незвичайний фасад і великі високі вікна будівлі дозволили створити оригінальний інтер'єр дитячого садка, повністю пристосувавши його під потреби малюків. Спорудження проводиться винятково з використанням натуральних матеріалів. Будівлю буде виконано в яскравих різнокольорових тонах, які такі цікаві дітям. Комфортні світлі приміщення дають змогу проводити будь-які види навчальних та ігрових занять.

Дитсадок розміщується на закритій прибудинковій території, яка до того ж, ретельно охороняється. Для гарантування необхідної безпеки кімната охорони буде оснащена всім необхідним сучасним обладнанням.

Також на одному з поверхів дитячого садка буде облаштований медкабінет. Отож, ви можете не хвилюватися про самопочуття дітей, у разі потреби їм буде надана кваліфікована допомога. 

Дитсадок ЖК Рів'єра забезпечить кожній дитині всебічний розвиток

Професійні педагоги і вихователі допоможуть вашим малюкам весело і корисно провести час. Навчання проводиться в найбільш зручних для дітей формах, з елементами гри і розширеною системою заохочень.

Передбачено наявність спеціально обладнаних комфортабельних залів для занять спортом і музикою, вивчення англійської мови. І безумовною перевагою є те, що батьки можуть надавати свої пропозиції щодо програми навчання. Таким чином, діти зможуть відвідувати різні гуртки, розвиваючись творчо і пізнаючи світ.

Переваги зручного розташування

Користуючись послугами дитсадка, батьки зможуть проводити більше часу зі своїми дітьми. Їм доведеться витрачати всього кілька хвилин, щоб відвести і забрати своїх малюків.

Те, що дитсадок ЖК «Рів'єра» розташований фактично у дворі будинку, дозволить найменшим діткам легше перенести адаптацію перших днів перебування в садку, позбавить їх від традиційних сліз і небажання розлучатися з батьками.

Вибір правильного дитячого садка - це вклад у майбутнє вашої дитини

Віддаючи дитину в сучасний дитсадок з професійними дитячими педагогами, укомплектований усім необхідним, ви робите перший серйозний внесок у подальший розвиток свого малюка. А той факт, що така установа розміщена прямо у дворі, позбавляє вас від багатьох додаткових щоденних турбот.

Відвідайте ЖК «Рів'єра», який розташований у мальовничому куточку Дарницького району, на перехресті вулиць Малоземельна і Центральна. І ви самі зможете оцінити всі переваги такого рішення забудовника. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram