ГоловнаСуспільствоПодії

На місці пожежі на секонд-хенді близько "Лісової" рятувальники виявили тіло жінки (оновлено)

Роботи з ліквідації пожежі ще ведуться.

На місці пожежі на секонд-хенді біля метро "Лісова" у Києві рятувальники виявили тіло жінки. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила речник ГУ ДержНС у м. Києві Світлана Водолага.

Під час гасіння пожежі та розбору згорілих конструкцій в туалеті, як і повідомляли свідки, було виявлено сильно обгоріле тіло жінки. Тіло ще перебуває там, тому що роботи з ліквідації пожежі ще ведуться. Остаточну інформацію про кількість жертв ми зможемо повідомити тільки після повної ліквідації пожежі", - повідомила вона.

Зараз на місці події працює 22 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 92 особи особового складу підрозділів ГУ ДержНС України в м. Києві.

Роботи з ліквідації пожежі тривають.

Оновлено. Кореспондент LB.ua повідомив, що загибла працювала на цьому ринку продавцем. Обвуглене тіло жінки рятувальники виявили в одному з підсобних приміщень.

Продавці впевнені, що вогонь виник в результаті навмисного підпалу. Очевидці стверджують, що двоє невідомих чоловіків нібито кинули щось під прилавки, після чого втекли.

Нагадаємо, в Києві біля ст. м "Лісова" спалахнула пожежа на ринку "Даринок". Рятувальникам вдалося ліквідувати загрозу поширення вогню на метрополітен і автостанцію.

Відзначимо, раніше прес-служба ДержНС повідомляла, що в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram