ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 33 обстріли у вівторок

На Світлодарській дузі застосували артилерію.

Штаб АТО нарахував 33 обстріли у вівторок
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 33 обстріли позицій сил АТО на Донбасі.

На Маріупольському напрямку з артилерії окупанти обстрілювали Лебединське, а з мінометів вели вогонь по Красногорівці, Новотроїцькому, Широкиному, Тарамчуку, Березовому і Лебединському. З гранатометів різних систем стріляли по Талаківці, а з гранатометів і озброєння БМП - по Березовому і Новотроїцькому, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку з мінометів і гранатометів відкривали вогонь по Новозванівці, Станиці Луганській і Новоолександрівці. Також із гранатометів і стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Сизе. По Станиці Луганській вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти вели вогонь по військових у районі Луганського на Світлодарській дузі. З мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів стріляли по Авдіївці і по Луганському.

Нагадаємо, вранці 20 грудня військові відбили атаку бойовиків у районі Світлодарська Донецької області.

У неділю, 18 грудня, бойовики намагалися вибити українських військових із займаних позицій у районі Світлодарської дуги. Протягом наступальних дій противника загинули п'ятеро бійців АТО, шестеро отримали поранення, ще десятеро контужені або травмовані.

У понеділок, 19 грудня, під час боїв на Світлодарській дузі загинув один військовослужбовець, дев'ятеро отримали поранення і восьмеро були контужені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram