ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтер продає календарі з авторськими фото на підтримку армії

Гроші підуть 1-му танковому батальйону 17ОТБр 

Волонтер продає календарі з авторськими фото на підтримку армії
Фото: Facebook/Serhiy Takhmazov

Оператор Сергій Тахмазов випустив 1 тис. календарів з авторськими фотографіями. Гроші від їх продажу відправляться 1-му танковому батальйону 17-ї окремої танкової Криворізької бригади в складі Сухопутних військ ЗСУ. Волонтер допомагає бригаді з початку жовтня 2014 року.

"Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу військовим. 100% виторгу від продажу календарів піде на ремонт волонтерських машин, які ми не можемо поставити на облік; з кінця зими виникне проблема з оплатою супутникового інтернету, який потрібен військовим не для розваги, а для зв'язку і ведення бою; також гроші потрібні для купівлі медикаментів, якими військових не забезпечує держава. Частину грошей я хочу відправити хлопцям, які обшивають танки", - повідомив Сергій Тахмазов. За словами волонтера половина накладу календарів уже продана, решта 500 ще чекають на своїх покупців.

Вартість календаря - 150 гривень. Купити його може кожен. Для цього достатньо написати особисте повідомлення  автору ініціативи Сергію Тахмазову в Facebook. 

Нагадаємо, "Повернись живим" потрібні волонтери до "творчих військ".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram