ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до -1 градуса

Уночі очікується невеликий мокрий сніг.

Завтра в Києві до -1 градуса
Фото: Макс Требухов

20 грудня в Києві буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2...-3 градуси.

У Карпатах без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Моршині невеликий мокрий сніг, температура протягом доби -1...+1 градус.

У Трускавці невеликий мокрий сніг, температура протягом доби -1...+1 градус.

У Сваляві без істотних опадів, температура вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, удень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+3 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+3 градуси.

У Ялті невеликий дощ з мокрим снігом. Температура протягом доби 0...+2 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram