ГоловнаСуспільствоЖиття

Виставка-конференція з питань освіти, еміграції та нерухомості пройде в Києві 26 квітня 2017 року Пресс-релиз

100 компаній з 25 країн будуть на Kyiv International Education, Emigration and Property Expo 2017.

Kyiv International Education, Emigration and Property Expo 2017 (IEEPE) - це найбільша міжнародна виставка-конференція з питань освіти, еміграції та нерухомості, яка відбудеться 26 квітня 2017 року Києві в конгресно-виставковому центрі «Парковий» (Паркова дорога, 16а).

Один з головних принципів виставки-конференції - презентація всіх представлених напрямків (освіта, еміграція, нерухомість, бізнес за кордоном) як взаємопов'язаних тем. Завдяки об'єднанню схожих напрямків в одному просторі учасники отримають додаткових клієнтів із суміжних галузей. Серед учасників IEEPE будуть передусім представники тих країн і компаній, які привертають найбільший інтерес в Україні.

IEEPE 2017 - це захід нового формату, що об'єднує в собі виставку і конференцію. Понад 100 компаній із 25 країн світу виступлять як учасники, понад 700 осіб відвідають виставку в Києві. Гостями будуть і В2В (представники галузевих компаній), і В2С (приватні особи, потенційні клієнти).

Виставка проходить у форматі воркшопу, протягом якого учасники зустрічаються з представниками галузевих компаній і потенційними клієнтами. Онлайн-система призначення зустрічей дозволить запланувати зустрічі заздалегідь і розподілити робочий час на виставці. На конференції в Києві виступить 30 топ-спікерів з 25 країн.

Теми виставки KIEEP 2017:

  •  Здобуття освіти за кордоном для громадян України, огляд чинних освітніх програм у більш ніж 25 країнах, умови навчання, а також можливості отримання стипендій і стажувань за кордоном. 2016 року у виставці взяли участь такі освітні компанії, як Kaplan International, Alliance Immigration & Education Consulting, MBA Boutique, Grade Global, Study Consulting і багато інших.
  •  Імміграційні програми і їхні особливості, умови отримання статусу посвідки на проживання, дозволу на постійне проживання, громадянства, бізнес-імміграція, працевлаштування за кордоном, набуття статусу резидента шляхом інвестування, а також можливості для розширення бізнесу в іншій країні. У 2016 році тему еміграції на виставці представляли компанії AmLaw Group, СS Global Partners, KPMG, Voldan Investments, Alpha Internationale, Expedite Consulting Group і багато інших.
  •  Придбання нерухомості за кордоном, інвестиційні програми і отримання громадянства шляхом купівлі нерухомості. У 2016 році цей напрямок представляли компанії Cybarco Development, Leptos Estates, Pafilia Property Developers LTD, Hayat Estate і багато інших.
  •  Бізнес за кордоном, реєстрація компаній і рахунків в інших країнах, аудиторський консалтинг, оптимізація оподаткування, легалізація доходів. У 2016 році цей напрямок представляли компанії Deloitte, Ernst & Young (EY), PricewaterhouseCoopers (PwC), NTL, LowTax Pro, Clever Invest і багато інших.

У 2016 році організатор IEEPE 2017 провів серію виставок-конференцій InternationalEmigrationExpo в Москві, Києві і Алмати. Участь у них узяли 96 компаній з 18 держав. На конференціях International Emigration Expo 2016 виступили 55 спікерів. Заходи відвідало понад 1500 гостей.

Більше інформації про виставку-конференцію ви знайдете на офіційному сайті International Education Emigration Property Expo 2017.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram