ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція встановлює обставини потрійного вбивства у столичній квартирі

29-річний чоловік, ймовірно, застрелив родичів і розчленував їх.

Поліція встановлює обставини потрійного вбивства у столичній квартирі
Фото: nikvesti.com

У Києві, в одній з квартир багатоповерхівки, поліція виявила останки кількох людських тіл і їхнього ймовірного вбивцю з вогнепальним пораненням голови. На місці події працюють слідчо-оперативні групи. Розпочато кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

"Сьогодні близько 17 години на виклик сусідів в одній з квартир багатоповерхівки в Солом'янському районі Києва прибула слідчо-оперативна група поліції. Мешканці будинку повідомили про те, що кілька днів не бачили сусідів, а в під'їзді з'явився неприємний запах", - йдеться в повідомленні.

Коли поліцейські прибули на місце, квартиру ніхто не відкрив. Тому, викликавши представників ЖКГ, довелося виламувати двері. У цей момент в будинку пролунав постріл. Потрапивши в квартиру, поліція виявила останки кількох людських тіл, а також чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Його лікарі намагалися врятувати, але він помер в кареті "швидкої".

Попередньо встановлено, що в квартирі проживало троє киян - 51-річна жінка, 68-річний чоловік і їхній син. До них в гості прийшов 29-річний племінник, який, ймовірно, застрелив всіх мешканців квартири і розчленував їх. Для цього він використав кілька кухонних ножів. Причини таких дій встановлюються.

На місці події поліція виявила два пістолети та набої до них. Експерти проводять огляд квартири, звідки будуть вилучені речові докази та знаряддя вчиненого злочину.

Поліція встановлює всі обставини події, точну кількість постраждалих і причетність виявленого в квартирі чоловіка до вбивства. Розпочато кримінальне провадження за п. 1 і 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram