ГоловнаСуспільствоЖиття

Гучна вечірка в Києві на Новий рік: 5 порад з підготовки до свята

Українці вважають за краще зустрічати Новий рік великою галасливою компанією. Щоб свято запам'яталося, багато хто їде святкувати в столицю, до головної новорічної ялинки країни. Як стверджують експерти служби бронювання "Добово", цьогоріч оренда помешкання подобово на Новий рік у Києві знову в тренді.

Головні критерії відмінного свята

Місце проведення. Серед українців вкорінюється традиція орендувати для святкових подій житло подобово. Для зустрічі Нового року краще вибрати приватний будинок. Окрема закрита територія і велика площа відкривають можливості для проведення запальних новорічних вечірок. Окрім того, в приватних будинках часто пропонують розваги, які не вміщаються в квартири - басейни, джакузі, більярд, сауна, настільний теніс, теплі тераси.

Організація. Цей важливий момент можна покласти на плечі івент-агентства - компанії, що професійно займається організацією свят. Такі послуги недешеві, але повністю звільняють учасників торжества від передсвяткових клопотів. бронюючи через сервіс Dobovo.com, можна відразу домовитися з власником про підготовку свята. Орендодавці співпрацюють з event-компаніями, тому організацією свята займуться висококласні фахівці.

Сценарій. Він важливий незалежно від того, хто буде займатися підготовкою свята - агентство чи ініціативна група з числа гостей. Самостійно можна організувати відмінну новорічну вечірку. Тут усе залежить від бажання і вільного часу. Визначаючись зі сценарієм і конкурсами, необхідно врахувати вподобання і вік гостей, їх рід занять, хобі. Знадобляться і невеличкі сюрпризи для переможців, втішні призи для інших учасників.

Антураж. Важливий момент - декор приміщення, де проходитиме свято. Головний атрибут - новорічну ялинку - гості міста зможуть придбати по приїзду в столицю. Перед Новим роком усіляка мішура, свічки, іграшки, карнавальні маски й інша новорічна атрибутика продаються на кожному розі.

Частування. Прийдешній рік пройде під знаком Вогненного півня. Тому не рекомендують подавати страви з курки, індички, качки, перепелів - з м'яса птиці. Небажані також яйця як прикраси. Щодо інших продуктів обмежень немає. Якщо орендувати будинок у Києві на Новий рік, можна посмажити шашлик або приготувати овочі, рибу на мангалі.

Готуйтеся до Нового року заздалегідь, щоб уникнути неприємних сюрпризів, черг і зайвих клопотів!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram