ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 45 разів обстріляли позиції військових у зоні АТО

Обстріли зафіксовані на всіх напрямках.

Бойовики 45 разів обстріляли позиції військових у зоні АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 45 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали Авдіївку, Луганське та Світлодарськ. По Луганському вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів і зенітних установок терористи неодноразово обстрілювали Кримське, Новозванівку, Новоолександрівку і Станицю Луганську, а зі стрілецької зброї - Катеринівку.

На Маріупольському напрямку з 120- і 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному, Чермалику, Мар'їнці, Красногорівці, Талаківці та Водяному. З гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї - по Новотроїцькому, Старогнатівці, Широкиному, Гнутовому і Павлополі.

Також з автоматичних гранатометів бойовики обстріляли КПВВ "Мар'їнка".

Нагадаємо, у вівторок, 6 грудня, здали в експлуатацію після тривалого ремонту міст через річку Сіверський Донець між Сєвєродонецьком і Лисичанськом, який підірвали бойовики в 2014 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram