ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік відкрив стрілянину на зупинці швидкісного трамвая

За словами зловмисника, він вистрілив "з метою самооборони".

У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на зупинці швидкісного трамвая в Солом'янському районі столиці.

Про це повідомляють на сайті поліції

Постраждалого з вогнепальним пораненням губи доставили в лікарню. За словами зловмисника, він вистрілив "з метою самооборони".

"У поліцію надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці. Заявник повідомив, що в нього виник словесний конфлікт з перехожим і той кілька разів вистрілив у нього з пістолета. Заявника госпіталізували з наскрізним вогнепальним пораненням губи. На місці події слідчо-оперативна група поліції вилучила пістолет і дозвіл на його носіння", - йдеться в повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці допитали 56-річного власника зброї. За його словами, постраждалого він не знає і пояснив, що в нього дійсно виник конфлікт із чоловіком. Словесна перепалка перейшла в бійку: коли ж опонент намагався його задушити, вирішив застосувати зброю.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Вилучені предмети відправили на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, в результаті перестрілки між двома поліцейськими підрозділами в селі Княжичі під Києвом загинули п'ятеро співробітників поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram