ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок в Києві очікується невеликий сніг

Температура повітря вночі та вдень -1 ...+1 градус.

У понеділок в Києві очікується невеликий сніг
Фото: EPA/UPG

У понеділок, 28 листопада, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1 ... +1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі й удень +2 ...-3 градуси.

У Карпатах невеликий сніг, температура повітря вночі -5 ...-10 градусів, удень -2 ...-7 градусів.

У Моршині невеликий мокрий сніг, температура вночі 0 ...-2 градуси, удень 0 ...-2 градуси.

У Трускавці невеликий мокрий сніг, температура вночі 0 ...-2 градуси, удень 0 ...-2 градуси.

У Сваляві невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0 ...-2 градуси, удень 0 ... +2 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі й удень +2 ...-3 градуси.

У центрі хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг з дощем, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2 ...+3 градуси.

На сході хмарно із проясненнями, вночі мокрий сніг з дощем, удень невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0 ... +5 градусів, удень +2 ... +7 градусів.

На півдні хмарно із проясненнями, уночі невеликий дощ, удень без опадів, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень +1 ... +6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +7 ... +12 градусів.

В Ялті - невеликий дощ. Температура вночі та вдень +9 ... +11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram