ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд залишив під вартою підозрюваних у нападі на АЗС і вбивстві міліціонерів

Нардепутат Юрій Тимошенко в залі суду прикував себе наручниками до обвинуваченої Заверухи.

Апеляційний суд Києва залишив обвинувачених у вбивстві двох міліціонерів Віту Заверуху, Андрія Романюка і Євгена Кошелюка під арештом ще на 2 місяці, повідомляє Радіо Свобода.

23 листопада суд також відмовив у клопотанні про передачу підозрюваної Заверухи на поруки. Ще двом фігурантам справи - Миколі Мнишенку та Данилу Ситникову суд призначив перебування під домашнім арештом з 21:00 до 6:00.

У "Правому секторі" повідомили, що Віту Заверуху кладуть у лікарню "швидкої допомоги" під наглядом народних депутатів, а Андрія Романюка і Євгена Кошелюка повезли в СІЗО.

У середу, коли проходило засідання суду, протестуючі заблокували будівлю Апеляційного суду, повідомила заступник голови інформаційного відділу "Правого сектору" Варвара Чорноіваненко. Народний депутат Юрій Тимошенко в залі суду прикував себе наручниками до обвинуваченої Віти Заверухи, заявивши, що не покине приміщення без неї.

Нагадаємо, 1 жовтня суд залишив під вартою Заверуху та її товаришів, які були затримані в травні 2015 року з підозрою в пограбуванні АЗС і вбивстві двох міліціонерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram