ГоловнаСуспільствоПодії

На Яворівському полігоні згоріли намети з речами військових

Самі бійці не постраждали.

На Яворівському полігоні згоріли намети з речами військових
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

На Яворівському полігоні у Львівській області в понеділок, 21 листопада, сталася пожежа, в результаті якої згоріло кілька наметів з особистими речами бійців. Самі військові не постраждали, повідомляє ZAXID.NET.

Про пожежу на полігоні повідомили волонтери в соцмережах, закликаючи всіх, у кого є можливість і бажання, допомогти бійцям, оскільки згорів весь одяг, навіть мобільні телефони. Волонтери повідомляють, що знищені особисті речі 120 військових, які незабаром повинні відправлятися в зону АТО.

Факт пожежі на полігоні підтвердив керівник Регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк, однак про те, скільки саме наметів згоріло, про збитки не повідомив.

"Як відомо, багато бійців на полігоні зараз проживають в наметах. Оскільки холодно, вони обігрівають їх грубками, через які і виникла пожежа. Згоріло кілька наметів разом з особистими речами бійців, скільки саме - не знаю. Для мене найважливіше, що ніхто не постраждав, всі хлопці живі-здорові. Більш докладної інформації не готовий надати", - зазначив Олександр Поронюк.

За інформацією волонтерів, справою займається військова прокуратура.

Як повідомлялося, на початку жовтня під час вибуху на Яворівському полігоні поранено троє військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram