ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на мосту Патона сталося жорстке лобове зіткнення

Затиснутого в машині водія діставали очевидці.

У вівторок ввечері в Києві на мосту імені Патона у лобовому зіткненні двох автомобілів постраждали обидва водії, повідомляє кореспондент LB.ua.

За попередніми даними, позашляховик Ssang Yong рухався в реверсивній смузі в напрямку лівого берега. Перед ним рухався автобус Neoplan. Водій автобуса каже, що через несправний радіатор не міг стояти в тягучці, тому рухався по закритій "реверсивці".

Водій позашляховика стверджує, що автобус раптово виїхав перед ним на реверсивну смугу, і, щоб не врізатися в задню частину автобуса, водій Ssang Yong виїхав на смугу зустрічного руху. На "зустрічці" він на повному ходу лоб у лоб протаранив Hyundai Accent, що рухався назустріч.

Від удару автомобілі розкидало в різні боки. Водія Hyundai затисло в салоні. Водії, які зупинилися, допомогли йому вибратися і викликали "швидку".

Прибулі медики госпіталізували обох водіїв з різними травмами. Окрім медиків, на місці аварії працювали також рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Через ДТП утворився величезний корок в обох напрямках. Обставини аварії з'ясовує слідча група.

Раніше повідомлялося, що у вівторок у Києві на проспекті Бажана позашляховик Range Rover збив насмерть школяра, який перебігав проїжджу частину в недозволеному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram