ГоловнаСуспільствоПодії

У Закарпатській області поранили двох контрабандистів за борги

Постраждалі писати заяви в поліцію відмовляються.

У Закарпатській області поранили двох контрабандистів за борги
Архив
Фото: glavpost.com.ua

У суботу вночі в с.Біла Церква Рахівського району Закарпатської області сталася перестрілка між місцевими жителями на ґрунті боргових зобов'язань.

"У Білій Церкві близько 2.30 ночі 19 листопада, в центрі села біля автобусної зупинки, сталося «розбирання» через боргові зобов'язання між особами, які займаються контрабандою сигарет. Особистість нічного стрільця поліція вже встановила - це 41-річний житель Білої Церкви, який заборгував постраждалим гроші. Стріляв він з пістолета іноземного виробництва, на місці події знайдено близько десятка гільз", - повідомляється на сайті поліції.

Два жителі Солотвино та Білої Церкви Рахівського району віком 44 та 31 рік були госпіталізовані. У одного була роздроблена кістка ноги, в іншого куля пройшла через ногу навиліт.

Обидва постраждалі та їхні родичі категорично відмовляються писати заяви в поліцію і давати будь-які пояснення з цього приводу. Зараз обидва перебувають на лікуванні за межами Закарпаття.

Сам підозрюваний переховується, його розшукують.

Поліція почала кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Слідство повинно встановити, чи були інші учасники нічного інциденту в Білій Церкві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram