ГоловнаСуспільствоЖиття

Динаміка "Поліграфії Онлайн"

Ринок поліграфії часом не встигає за змінами провідного ресурсу Web-to-Print в Україні.

Усе для клієнта

Тепер усі товари на «Поліграфії Онлайн» структуровано в п'яти основних категоріях: «Ділова поліграфія» (new), «Рекламна поліграфія», «Сувенірна продукція» (new), «Широкоформатний друк» (new), «Багатосторінкова продукція» (new) .

Із концептуальних нововведень на сайті реалізовано «Пошук». Тепер клієнти «Поліграфії Онлайн» зможуть ще легше знаходити і замовляти продукти потрібної їм категорії.

Асортимент ширшає

У сегменті «Ділової поліграфії», крім традиційного асортименту розділу «Рекламна поліграфія» (візитки, листівки, флаєри), представлено і «Календарні сітки», такі затребувані напередодні Новорічних свят. Там з'явилася і така позиція, як «Стікери і блоки для записів».

У сегменті «Сувенірної продукції» поряд з листівками, наліпками, табличками, вініловими магнітами, флешками, запальничками, новою позицією «Календарі настінні» з'явилася категорія «Сувенірна продукція Wolf».

Що ж у ній?

Стильні VIP-брелоки, парасольки-тростини Orange, ручки преміум-класу «Бізнес», торбини Еко!

Наповнення категорії «Широкоформатний друк» склали дві абсолютно нові товарні групи: «Стенди і конструкції» (павуки, рол-апи, прес-воли, штендери), «Широкоформатний друк» (на папері для лайтбоксів, банерній тканині - Frontlit, Backlit, прапорній тканині, полотні).

У категорії «Різне» з'явилася цікава штучка - «Калькулятор малих тиражів», який дає замовнику промоніторити ціни Інтернет-магазину і зробити правильний вибір.

Оксамитова папір стає все популярнішою

Цікаво, що анонсований на Rex оксамитовий папір поступово отримує визнання в «Поліграфії Онлайн». Сьогодні можна замовити практично будь-який вид рекламної продукції з використанням цього матеріалу.

У рамках акції «Календар знижок» друкарня «Вольф» ще більш підстьобує інтерес до оксамитового паперу - до Нового року візитки та флаєри будуть друкуватися на ній з постійними знижками. Слідкуйте за новинами на https://wolf.ua/!

Ще одне покращення

Розширенню можливостей «Поліграфії Онлайн» посприяла і поява опції механічної доопрацювання макетів замовників. Якщо сайт з тих чи інших причин не пропускає макет, клієнт може звернутися по допомогу до дизайнерів друкарні «Вольф» і за додаткові гроші (до 45 грн) отримати адаптований до друку макет.

При завантаженні макета користувачеві на вибір пропонують автоматичну або ручну його перевірку. У разі професійної перевірки є можливість виявити технічні недоробки, які можуть бути не помічені при автоматизованій.

Брошури онлайн!

У «Поліграфії Онлайн» з'явилася можливість замовляти багатосторінкову продукцію: вона «складається» з «деталей» продуктів, уже представлених в Інтернет-магазині. Наприклад, брошура на скобу формату А5 - це похідна від листівки формату А4.

При цьому ціна на брошуру, як у «Збірних тиражах», тобто суттєво нижча, ніж при розміщенні замовлення «аналогово». Відповідно, для друку брошур використовують той самий асортимент паперу, що й для друку листівок - при цьому з можливістю нанесення гібридного друку або з використанням оксамитового паперу.

Вибір між збірними тиражами (де є обмеження за накладом і матеріалами) й аналоговим шляхом розміщення замовлення (де свободи більше) друкарня «Вольф» залишає клієнту :).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram