ГоловнаСуспільствоВійна

Луганська ОДА: пропуск в Станиці Луганській зупиняли з політичних причин

Бойовиків зловили на брехні про ремонт переходу в Станиці Луганській.

Луганська ОДА: пропуск в Станиці Луганській зупиняли з політичних причин
Фото: lg.vgorode.ua

Бойовики не ремонтували міст в Станиці Луганській сьогодні вранці, а припиняли пропуск громадян на окуповані території навпроти пункту пропуску "Станиця Луганська" з політичних причин.

Про це заявив з посиланням на дані очевидців заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, йдеться у повідомленні на сторінці Луганської ОДА у Facebook.

"Робота КПВВ "Станиця Луганська" потроху нормалізується, люди переміщуються в обох напрямках. Усі служби працюють у штатному режимі. Як ми і припускали, жодних ремонтних робіт на небезпечній ділянці мосту терористи не збиралися проводити. Це підтверджують люди, які перейшли з неконтрольованої території в Станицю Луганську. Швидше за все, причини суто політичні: розгойдування ситуації щодо створення демілітаризованих зон в Луганській області. Крім того, завтра в так званій "ЛНР" "праймериз", тому, можливо, таким чином вони намагалися утримати потенційних виборців" , - заявив Клименко.

Нагадаємо, сьогодні вранці навпроти контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" бойовики припинили в односторонньому порядку пропуск осіб з невідомих причин.

Станом на 10:40 навпроти контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" бойовики відновили пропуск осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram