ГоловнаСуспільствоЖиття

Закінчився картридж: купувати новий чи відновлювати? Новости компаний

Фахівці компанії «Регул Техно» розповіли про переваги заправки картриджів для принтерів. 

Відновлення або заправка витраченого картриджа для багатьох виявляється кращим від купівлі нового. У деяких випадках цей процес досить простий і заправка картриджа не потребує спеціальних знань чи умінь. Для більшої впевненості в результаті можна звернутися в сервісний центр або компанію, яка спеціалізується на подібних послугах.

Заправляти картридж явно економніше, ніж купувати новий. Особливо це актуально для техніки, в якій використовуються оригінальні витратні матеріали, вироблені, наприклад, в Японії. Заправити або відновити такий картридж буде дешевшим у рази, а при використанні оригінальних матеріалів якість друку майже не постраждає.

У нижньому ціновому сегменті часто зустрічаються так звані «одноразові принтери», вартість яких разом зі стандартним картриджем дорівнює ціні нового принтера. Якщо немає можливості придбати принтер або новий картридж - старий можна заправляти неодноразово (ресурс дозволяє).

Відновлення картриджа відрізняється від його заправки. Незважаючи на те, що ресурс будь-якого картриджа вищий, ніж це зазначено в інструкції, знос все ж відбувається. Компанія з обслуговування друкарської техніки може не тільки допомогти з заправкою, але і замінити елементи картриджа, які вже досить зносилися. Оскільки через невчасний догляд страждає якість друку, регулярне обслуговування вкрай важливе, особливо для лазерних пристроїв друку.

Компанії, які дорожать своєю репутацією, зазвичай стежать за якістю наданих послуг, відновлюють картриджі і заправляють їх придатними витратними матеріалами. Якість друку після кількох таких заправок погіршується несуттєво, звичайний користувач цього, як правило, не помічає.

Часто подібні центри надають і інші супутні послуги: ремонт не тільки картриджів, а й самих принтерів, іншої технікик. Ремонт комп'ютерів у Києві — затребувана послуга, яку можна отримати в подібних компаніях. Компанія «Регул Техно» може служити прикладом сервісного центру, який забезпечує клієнта максимальним спектром якісних послуг з ремонту і відновлення комп'ютерної техніки та засобів друку. Можливий виклик майстра на потрібну адресу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram