ГоловнаСуспільствоПодії

З'явилося відео з нагрудної камери вбитого в Дніпрі поліцейського

Пугачов скористався тим, що патрульний почав перевіряти документи.

Телеканал "Еспресо ТБ" оприлюднив відео, записане на нагрудну камеру вбитого в Дніпрі поліцейського Артема Кутушева.

Відео не є цілісним, воно нарізане з окремих частин, які супроводжуються коментарями ведучого.

З того, що відбувається на відео, видно, що патрульні зупинили підозрюваного в убивстві Олександра Пугачова за проїзд на червоне світло. Той спочатку свою провину заперечував, а потім намагався вмовити патрульного відпустити його, показуючи своє посвідчення учасника бойових дій і шрам на грудях.

Патрульний каже, що перевірить, чи не перебуває Пугачов у розшуку. Він з документами Пугачова сідає за переднє сидіння своєї патрульної "Тойоти".

На наступній частині запису Пугачов через вікно машини погрожує сидячому на передньому сидінні патрульному, відбувається такий діалог: "Вистрілю відразу, я сказав тобі. - Дайте вийти, я не можу так дістати пістолет". Напарниця Кутушева Ольга Макаренко дістає пістолет, Пугачов починає стріляти. Поранений Кутушев стріляє у відповідь.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen. Водій, який перебував у розшуку, вчинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарницю й утік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним у вбивстві патрульного в Дніпрі виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні. Пугачов своєї провини не визнає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram