ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваний у вбивстві патрульних невдовзі одужає

Лікарі врятували Пугачову життя.

Підозрюваний у вбивстві патрульних невдовзі одужає

Екс-боєць "Торнадо" Олександр Пугачов, якого підозрюють у вбивстві патрульних у Дніпрі, перебуває в стабільному стані після операції і невдовзі одужає.

Про це сказав головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко в ефірі 112 каналу.

"Стан Пугачова стабільний. Його життю нічого не загрожує, він може говорити, відповідає на запитання, прикутий до ліжка. Поки що спілкування відбувається тільки з лікарями. Біля нього цілий загін охорони. Я думаю, через тиждень він одужає і через місяць може відповідати на всі запитання, які виникнуть", - розповів лікар.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen. Водій, який перебував у розшуку, попросив відпустити його. Коли патрульний Артем Кутушев відмовився, підозрюваний дістав пістолет, застрелив його, поранив його напарницю Ольгу Макаренко і втік із пістолетом убитого патрульного. Дівчина померла через декілька годин у лікарні.

Підозрюваний - 33-річний екс-боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов.

Він був поранений одним із патрульних у живіт і сам прийшов до лікарні Мечникова, щоб йому надали допомогу. При цьому він надав підроблений паспорт на прізвище Михайленка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram