ГоловнаСуспільствоВійна

Військові повідомили про 29 обстрілів за добу

Кількість обстрілів залишилася на рівні п'ятниці.

Кількість обстрілів на Донбасі у суботу була приблизно на тому ж рівні, що і в п'ятницю, йдеться у ранковому зведенні штабу АТО.

За минулу добу бойовики 29 разів порушили режим перемир'я, з яких 12 - на маріупольському та донецькому напрямках і п'ять - на луганському.

По Пісках та Авдіївці стріляли з мінометів калібру 82 мм, по шахті "Бутівка" - з міномета калібру 120 мм. Крім того, на цій ділянці фронту з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї стріляли в районі Авдіївки, Верхньоторецького і Новогородського.

На півдні Донецької області бойовики вели бентежний вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів по позиціях українських військових біля Мар'їнки, Новотроїцького, Тарамчука, Павлополя, Старогнатівки та Широкиного.

На луганському напрямку в районі Новозванівки і Новоолександрівки зафіксовані збройні провокації із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї. По Станиці Луганській вели провокаційний вогонь із підствольних гранатометів.

Біля Мар'їнки та Авдіївки були помічені снайпери.

Нагадаємо, що у п'ятницю в зоні проведення антитерористичної операції на Донеччині загинув один український військовий, ще шестеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram