ГоловнаСуспільствоЖиття

Головного підозрюваного у справі про вбивство в Кривому Озері заарештовано на два місяці

Поліцейський з таким обвинуваченням не згоден.

Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід третьому підозрюваному в убивстві жителя Кривого Озера сержанту поліції Денису Ляхвицькому. Його заарештовано на два місяці, повідомляють Новини N.

Ляхвицький єдиний з трьох підозрюваних, якому інкримінують ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство). Сам поліцейський з таким обвинуваченням не згоден. При цьому він згоден зі звинуваченнями за ч. 3 ст. 365 КК України (Перевищення влади або службових повноважень).

Двоє інших підозрюваних заявили в суді, що у загиблого Цукермана стріляв саме Ляхвицький.

Раніше до 25 вересня були заарештовані старший лейтенант поліції Микола Хоменко та сержант поліції Олександр Причипойда.

Нагадаємо, в ніч на середу в селищі Криве Озеро помер 32-річний місцевий житель Олександр Цукерман, до якого була викликана поліція. Як розповіли в поліції, вночі дружина потерпілого зателефонувала до відділення і повідомила, що її чоловік бушує. За адресою виїхав наряд. Пізніше з'ясувалося, що на Цукермана також заявляв таксист, кажучи, що той його пограбував і розбив йому машину.

Поліцейські почали кликати Цукермана вийти з дому, але він відмовлявся виходити. Через годину він вийшов з лопатою і накинувся на поліцейських. Після чого вони застосували силу, використовуючи, в тому числі, і спецзасоби.

За даними судмедекспертизи, Цукерман помер від вогнепальних поранень.

У середу ЗМІ повідомляли про шість затриманих поліцейських, але вранці в четвер генпрокурор Юрій Луценко заявив, що затриманих троє.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram