ГоловнаСуспільствоПодії

Затримано трьох поліцейських, які забили насмерть чоловіка в Кривому Озері

Крім побоїв, по закутому в наручники чоловікові стріляли з травматичного пістолета.

Затримано трьох поліцейських, які забили насмерть чоловіка в Кривому Озері
Фото: Depositphotos/kelpfish

Трьох поліцейських, яких підозрюють у жорстокому побитті чоловіка в селищі Криве Озеро Миколаївської області, затримано.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко у Фейсбуці.

"Троє врадіївських поліцейських (селище Криве Озеро розташоване поруч із сумнозвісною Врадіївкою, - ред.), що підозрюються в жорстокому побиттю чоловіка у Кривому Озері ще вчора затримані. Експертиза встановила, що, крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолета", - написав Луценко.

Він також повідомив, що сьогодні відбудеться судове засідання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу.

"Сьогодні суд з питання арешту", - додав генпрокурор.

Нагадаємо, в ніч на середу в селищі Криве Озеро в результаті побоїв поліції помер 32-річний місцевий житель Олександр Цукерман. Як розповіли в поліції, вночі дружина потерпілого зателефонувала до відділення і повідомила, що її чоловік бушує. За адресою виїхав наряд. Пізніше з'ясувалося, що на Цукермана також заявляв таксист, кажучи, що той пограбував його і розбив машину.

Поліцейські почали гукати Цукермана, аби вийшов з дому, але він відмовлявся. Через годину він вийшов з лопатою і накинувся на поліцейських. Після чого вони застосували силу, використовуючи в тому числі і спецзасоби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram