ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Обстріли зафіксовані в усіх напрямках.

Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

З опівночі і протягом сьогоднішнього дня бойовики 14 разів обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120- і 82-міліметрових мінометів, а також зі стрілецької зброї противник бив по українських опорних пунктах в Авдіївці. З автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи били по селищу Луганське і Новоселівці Другій. Також у районі Луганського працював ворожий снайпер.

На Маріупольському напрямку з 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли позиції військових у Старогнатівці, а зі стрілецької зброї - в Мар'їнці та в Водяному.

На Луганському напрямку з опівночі і протягом дня сепаратисти відкривали вогонь з 82-міліметрових мінометів по Новозванівці і Новоолександрівці, а по Лопаскіному били з гранатометів.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Тристоронньої контактної групи українська сторона заявила, що продовжує наполягати на відновленні контролю над державним кордоном у зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram