ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 40 разів обстріляли українських військових у суботу

Під Широкино і Мар'їнкою вівся снайперський вогонь

Бойовики 40 разів обстріляли українських військових у суботу
Фото: Макс Левин

Протягом суботи російські окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку із забороненої мінськими домовленостями 122 мм артилерії противник вів вогонь по наших укріпленнях в Авдіївці та Опитному. Також 120 мм міномети противник застосував двічі в Авдіївці та тричі - в Новоселівці Другій. Під вогонь з гранатометів і стрілецької зброї потрапили наші воїни в Майорському, Авдіївці і біля шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети ворог задіяв під Троїцьким", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на Маріупольському напрямку з 120 мм мінометів російські окупанти били по Чермалику, Гнутовому і Новогригорівці, а з мінометів калібру 82 мм тричі обстріляли Красногорівку. Також під гранатометний вогонь потрапили підрозділи сил АТО в Новотроїцькому та Талаківці, поблизу Новогригорівки противник стріляв з танка, а під Широкиним і Мар'їнкою вівся снайперський вогонь.

Як повідомляють у штабі АТО, у районі Новозванівка на Луганському напрямку російські окупанти обстріляли укріплення ЗСУ з 122 мм самохідних установок, 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Окрім цього, 122 мм артилерію, міномети калібру 82 мм і гранатомети ворог задіяв під Новоолександрівкою, а також танк - в районі Попасної.

Нагадаємо, за минулу добу ніхто з українських військовослужбовців не загинув, шестеро військових були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram