ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 20 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Обстановка в зоні АТО залишається неспокійною.

Бойовики 20 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: www.pravda-tv.ru

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається неспокійною. З початку доби було зафіксовано 20 обстрілів позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку терористи зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів обстріляли позиції військових у районі Авдіївки. З 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Майорськ і Піски, а з великокаліберних кулеметів Троїцьке і Нижнє Лозове.

На Маріупольському напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї сепаратисти двічі відкривали вогонь по Красногорівці, а згодом - задіяли танк. Також із гранатометів окупанти стріляли по укріпленнях бійців АТО в Гнутовому, з великокаліберних кулеметів біля Мар'їнки та стрілецької зброї - в районі Павлополя.

На Луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли Станицю Луганську. Також бойовики з гранатометів били по Новозванівці.

Нагадаємо, "ДНР" у четвер передала владі України 23 ув'язнених, які відбували покарання на окупованій території Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram