ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі Львів-Тернопіль із рухомої фури вкрали 50-літрові бочки з квасом

Зловмисники прорізали тент вантажівки і на ходу викрали товар.

На трасі Львів-Тернопіль із рухомої фури вкрали 50-літрові бочки з квасом
Архивное фото
Фото: news.pn

У селі Плугів Золочівського району Львівської області на трасі Львів-Тернопіль невідомі вкрали з рухомої вантажівки чотири бочки з квасом по 50 літрів кожна.

Про це повідомляє офіційний сайт управління Нацполіції Львівської області.

"Із заявою про крадіжку звернувся 47-річний житель Хмельницького, водій приватного підприємства. Чоловік повідомив, що 5 липня близько 02:00 під час руху вантажного автомобіля МАН по автодорозі Львів-Тернопіль невідомі особи, скориставшись тим, що вантажівка виїжджала на крутий підйом, заскочили на автомобіль і, прорізавши тент, вкрали чотири бочки з квасом по 50 літрів кожна.

Суму збитку встановлюють.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статті - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, раніше у Львівській області на автодорозі в районі Стрия сталася ДТП, унаслідок якої з вантажівки, яка перевозила пиво, випали погано закріплені ящики. Ситуацією вирішили скористатися автомобілісти, які проїжджали повз, вони взялися красти пиво цілими ящиками. Це сталося прямо під банером із написом "Слава Україні - героям слава".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram