ГоловнаСуспільствоЖиття

Мер Миколаєва розповів, як провів зустріч з городянами напідпитку

"Я випив три чарки коньяку вже після роботи, забувши, що в мене призначена зустріч", - розповів Сенкевич.

Мер Миколаєва розповів, як провів зустріч з городянами напідпитку
Александр Сенкевич

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич увечері 4 липня провів зустріч із місцевими жителями в стані алкогольного сп'яніння.

Про це розповів журналістам сам Сенкевич.

За його словами, зустріч була призначена на вечірній час, після робочого дня. Сенкевич мав обговорити з жителями одного з будинків переваги створення товариства співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

"На цій зустрічі, яка була запланована після роботи, я був не в дуже хорошому стані. Поясню. Після сесії в одного з голів фракцій був день народження, після робочого дня він запросив зайти привітати його. Відверто кажу, ми з нагоди дня народження випили. Я випив три чарки коньяку з ним, уже після роботи, забувши про те, що в мене ще після роботи на шосту годину вечора призначена зустріч. А потім, коли мені асистент сказала, що мені треба бути вже через 15 хвилин на зустрічі, я зрозумів, що ситуація, скажімо так ... і все одно поїхав. І ви знаєте, мені, чесно кажучи, було дуже соромно, бо не їв цілий день, тому що сесія була цілий день і все", - розповів Сенкевич.

При цьому він зауважив, що мер "не має права з'являтися на людях у такому стані".

Нагадаємо, Сенкевича було обрано мером Миколаєва в листопаді 2015 року. До другого туру він пройшов зі скрипом, набравши всього на 400 голосів більше, ніж чинний мер Юрій Гранатуров.

Сенкевич - засновник IT-компанії "Квадролоджик".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram