ГоловнаСуспільствоЖиття

У Ялті відновлення витверезника назвали "проблемним питанням"

Також проблемою є "корки" в місті та послуги фотографування з тваринами.

У Ялті відновлення витверезника назвали "проблемним питанням"
Фото: ridus.ru

У Кримському управлінні МВС Росії заявили, що відновлення витверезника є одним із проблемних питань у Ялті, повідомляє Крим.Реалії.

"Під час другого засідання Громадської ради при управлінні МВС Росії по м. Ялта було порушено такі проблемні питання, як виникнення заторів у місті в літній період, необхідність відновлення міського витверезника, послуги фотографування з тваринами тощо", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Раніше кримські медики звернулися до місцевої влади з проханням відновити службу витверезників, що існувала на півострові до 1992 року.

Згідно з повідомленням, у Росії останній витверезник закрили в 2011 році, а функції витвереження громадян із МВС передано медичним закладам.

Підконтрольна Москві влада анексованого Криму заявляла, що понад 50% правопорушень здійснюються в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, за даними звіту Організації економічної співпраці та розвитку (OECD), що охоплює період з 1992-го по 2012 роки, Росія стала лідером за кількістю смертей (30%), так чи інакше пов'язаних із вживанням алкоголю, а також за темпами зростання пияцтва серед молоді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram