ГоловнаСуспільствоВійна

Під час обстрілу Красногорівки поранило жінку

Один зі снарядів влучив у п'ятиповерховий будинок.

Під час обстрілу Красногорівки поранило жінку

Бойовики під ранок у середу обстріляли місто Красногорівка Донецької області. Один зі снарядів влучив у п'ятиповерховий будинок по вулиці Сонячній. Поранення отримала мирна мешканка.

"Багатоповерхівка розташована на околиці Красногорівки, в результаті прямого влучення снаряда бойовиків будинок зазнав значних пошкоджень, зруйновано п'ять квартир. В одному з приміщень перебувала жінка 1961 року народження, яка отримала мінно-вибухову травму. Постраждалу госпіталізована в лікарню", - повідомляє УНІАН з посиланням на Головне управління Нацполіції в Донецькій області.

Інформацію про потерпілих і руйнування уточнюють. Розпочато розслідування за статтею 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 14 червня бойовики завдали артилерійського удару по селу Чермалик Волноваського району Донецької області. В результаті влучення снарядів пошкодження зазнали п'ять будинків мирних жителів по вул. Молодіжній. 13-річна дівчина отримала легкі тілесні ушкодження.

У ніч на 13 червня бойовики завдали артилерійського удару по місту Залізне (колишнє Артемове, територія міської ради Торецька). Один зі снарядів влучив у будинок по вул. Гірняцькій, 6, жінка 1932 року народження загинула на місці.

За даними ООН, з 16 лютого по 15 травня 2016 року у війні на Донбасі 14 мирних жителів були вбиті, ще 99 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram