ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 40 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Найбільше обстрілів - на Донецькому напрямку.

За добу бойовики 40 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях бійців антитерористичної операції на Донбасі. Найбільше обстрілів (19) було зафіксовано на Донецькому напрямку, 18 - на Маріупольському і три - на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку по позиціях військових терористи вели вогонь з мінометів поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного й Авдіївки. Близько опівночі для обстрілів укріплень у районі Кам'янки і Шахти Бутівка бойовики використовували артилерію великого калібру, вели вогонь з боку тимчасово окупованої території на схід від Спартака і житлових кварталів Донецька.

Також по укріппунктах українських військових у районі Луганського, Троїцького і Авдіївки терористи били з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку напруженою була ситуація поблизу Мар'їнки і Красногорівки, де протягом доби ворог більш ніж 10 разів вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП і мінометів, а по позиціях ЗСУ, в районі Талаківки, Павлополя і Славного - з гранатометів різних систем і БМП.

На Луганському напрямку під Новозванівкою і Богуславським неприцільним вогнем терористи намагалися спровокувати військових на вогонь у відповідь.

Нагадаємо, в Мар'їнці в результаті обстрілу поранено місцеву жительку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram