ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 49 разів обстріляли позиції сил АТО

Противник знову застосовував мінометну зброю

Бойовики 49 разів обстріляли позиції сил АТО
Архив
Фото: vk.com/ato_news

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на сході України напружена, але контрольована, за минулу добу бойовики 49 разів обстріляли позиції українських військових, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook у суботу вранці.

"Противник бив по наших позиціях із забороненої Мінськими угодами зброї, здійснивши 29 мінометних та 4 артилерійських обстрілів опорних пунктів", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем ворога опинилися українські позиції поблизу Красногорівки, Мар'їнки, Новотроїцького та Березового, а поблизу Водяного, Гранітного і Тарамчука обстріли велися зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку неспокійно було поблизу Авдіївки і промзони, де незаконні збройні формування вели вогонь з кулеметів, гранатометів, зенітних установок і мінометів. Там з 21:00 і до опівночі з мінометів і гармат ворог випустив по українських захисниках близько 400 мін і снарядів. Під ударами артилерії опинилися і укріплення поблизу Опитного і шахти "Путилівська". Також бойовики двічі з мінометів обстріляли пункт пропуску Майорськ. Поблизу Невельського, Майорська і Зайцевого ворог вів вогонь по позиціях сил АТО з кулеметів, гранатометів різних систем і мінометів.

На Луганському напрямку противник зі стрілецької зброї і гранатометів вів обстріл недалеко Новозванівки і Новоолександрівки.http://admin.lb.ua/admin

Нагадаємо, в п'ятницю в зоні АТО загинуло двоє військових, десять були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram