ГоловнаСуспільствоВійна

Полторак звільнив полковника через зрив ремонту їдальні на полігоні "Широкий Лан"

Міністр оборони обіцяє покарати відповідальних за халатне ставлення до посадових обов'язків

Полторак звільнив полковника через зрив ремонту їдальні на полігоні "Широкий Лан"
Фото: Сергей Нужненко

Міністр оборони, генерал армії України Степан Полторак наказав притягнути до дисциплінарної відповідальності винуватих у зриві термінів робіт з капітального ремонту та введення в експлуатацію їдальні на військовому полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області.

Про це повідомляє офіційний сайт Міноборони.

"Від підлеглих на всіх рівнях вимагаю повної віддачі, сумлінного виконання своїх службових обов'язків, Тільки так ми побудуємо сильну армію. Всім тим, хто звик працювати по-іншому, переконаний, не місце в армії", - заявив Полторак.

За його словами, зараз готуються документи про звільнення за халатне ставлення до посадових обов'язків заступника начальника управління - головного інженера Південно-Східного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковника Сергія Гаврилюка.

Нагадаємо

, в лютому 46 бійців 53-ї бригади, не задоволені умовами на полігоні "Широкий Лан", пішли пішки у Миколаїв. Бійці розповіли, що вони сплять практично на снігу і не можуть навіть помитися. Також у військових було дуже багато скарг на командира Олександра Марущака. Через деякий час Миколаївська ОДА надіслала за ними автобус, а військовий прокурор Миколаївського гарнізону Південного регіону Олександр Кіт пообіцяв провести перевірку на полігоні.

На скандал у зв'язку з бунтом бійців довелося реагувати начальнику Генштабу Віктору Муженкові. Він з'їздив на полігон з інспекцією.

За результатами перевірки кількох офіцерів 53-ї бригади засудили до гауптвахти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram