ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтавській області кросовер зім'яв ВАЗ з чотирма хлопцями

Четверо молодиків загинули

У Решетилівському районі Полтавської області в результаті ДТП загинули чотири людини.

Аварія сталася близько 21:00 5 червня на 301 км автодороги Київ-Харків поблизу села Глибока Балка, повідомляється на сайті Нацполіції.

41-річна мешканка міста Києва на кросовері Subaru Forester зіткнулася з автомобілем ВАЗ-2110 під керуванням 23-річного полтавця.

У результаті ДТП водій Subaru Forester отримала перелом обох ніг, її доправили в лікарню. Водій ВАЗ-2110 і його троє пасажирів (21-річний житель Полтави, 21-річний житель Полтавського району та 23-річний житель Полтави) загинули на місці події.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 4 червня у Василькові Київської області водій ВАЗу на великій швидкості протаранив білборд, виїхав на узбіччя і збив насмерть двох дівчат 10-12 років, які стояли з велосипедом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram