ГоловнаСуспільствоЖиття

Іллічівський морпорт перейменують у Чорноморський

У керівництві виключають збої в роботі з клієнтами і партнерами.

Іллічівський морпорт перейменують у Чорноморський
Ильичевский порт
Фото: www.dengi-info.com

Дирекція державного підприємства "Іллічівський морський торговий порт" готується до офіційного перейменування назви гавані, згідно з вимогами закону про декомунізацію.

Про це повідомив директор ДП Сергій Крижановський, пише РБК-Україна.

"З урахуванням того, що місто, в якому функціонує наш морський порт, офіційно отримало назву Чорноморськ, ми приступаємо до перейменування підприємства", - розповів голова підприємства.

"Як тільки отримаємо статут ДП, який зараз на узгодженні в Мінінфраструктури, відразу віддамо його на реєстрацію, в зв'язку з юридичною процедурою. На етапі реєстрації статутних документів і змінимо назву порту на "Чорноморський", а потім замінимо інші документи, пов'язані з нашою діяльністю", - пояснив Крижановський.

За його словами, після завершення процедури перейменування буде подано заявки в міжнародні організації, щоб вони зафіксували нову назву порту - таким чином буде виключена можливість збоїв у роботі з клієнтами і партнерами.

Нагадаємо, в березні компанія "СП Рісо Термінал" відкрила в Іллічівському морпорту першу чергу зернового терміналу, який стане найбільшим експортно-імпортним наливним терміналом у регіоні Чорного моря.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram