ГоловнаСуспільствоЖиття

Адвокат Краснова заявив про критичний стан підзахисного

Голова громадянського корпусу "Азов-Крим" продовжує голодування

Адвокат Краснова заявив про критичний стан підзахисного
Фото: Александр Рудоманов

Заарештований голова цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов, якого звинувачують у державній зраді, перебуває в критичному стані.

Про це Крым.Реалии повідомила адвокат Краснова Любов Скрижалевська.

"Стан критичний, небезпечний. Три дні вихідних, і невідомо, що далі буде з ним, нічого неможливо зробити. Пояснювала слідчому, що людина в небезпеці, але той відповів, що його це не цікавить", - сказала адвокат.

За словами Скрижалевської, активіст продовжує голодування, до нього викликали швидку допомогу від СБУ, вводили глюкозу, але "стан мало покращився, тиск нижче норми, слабке серцебиття".

Адвокат стверджує, що просила Краснова припинити голодування і вимагала викликати "звичайну" швидку допомогу. За її словами, Краснова "збираються помістити на психіатричну експертизу".

Інформацію про поганий стан Краснова підтвердила і його дівчина Оксана Шелест.

Нагадаємо, Станіслава Краснова затримали 28 лютого. За версією СБУ, він був завербований Росією і планував влаштувати вибухи біля держорганів.

22 березня Краснова заарештовано за рішенням Шевченківського районного суду Києва.

26 квітня Шевченківський райсуд Києва продовжив термін утримання під вартою голови громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова до 24 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram