ГоловнаСуспільствоЖиття

Адмінсуд визнав законним довічне ув'язнення 3 жителів Кривого Рогу за вбивство 5 осіб

Троє молодиків жартома вбили безхатченка і позбулися свідків

Адмінсуд визнав законним довічне ув'язнення 3 жителів Кривого Рогу за вбивство 5 осіб
Фото: Виталий Мирошниченко

Адміністративний суд Дніпропетровської області визнав законним і залишив без змін вирок суду першої інстанції про призначення покарання у вигляді довічного позбавлення волі 3 чоловікам за жорстоке вбивство 5 осіб в Кривому Розі в листопаді 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

"Троє молодих чоловіків (32-х, 30-ти і 23-х років) у вечірній час доби після спільного вживання алкогольних напоїв прийшли до куреня на пустирі, де перебували їхні знайомі без певного місця проживання. Жартома хлопці зімітували поліцейську операцію із захоплення правопорушників: витягли двох чоловіків на вулицю проти їх волі і поклали обличчям до землі. Прохання одного з постраждалих припинити сміятися над ними зловмисники сприйняли як прояв особистої зневаги до себе і в результаті раптово виниклої неприязні нанесли чоловікові не менш як 30 ударів кулаками і ногами, які призвели до смерті", - йдеться в повідомленні.

З метою приховання злочину обвинувачувані вирішили позбутися 4 свідків. Після нанесення їм численних побоїв і ножових поранень зловмисники, припускаючи, що смерть потерпілих не настала, про всяк випадок спалили їх живцем у курені

За вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.115 та ч.2 ст.121 КК України (вбивство; тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілих), Довгинцівський районний суд Кривого Рогу зловмисникам призначив покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, в квітні Ковельський міськрайонний суд Волинської області засудив до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна 30-річного жителя м. Ковель за розбійний напад і вбивство 20-річної дівчини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram