ГоловнаСуспільствоЖиття

Ситуація з нападом на журналістів в Одесі вимагає політичних рішень, - Стець

МІП попросило поліцію розслідувати напад на журналістів "7-го каналу"

Ситуація з нападом на журналістів в Одесі вимагає політичних рішень, - Стець
Фото: www.kmu.gov.ua

Міністр інформаційної політики Юрій Стець переконаний, що ситуація з нападом на журналістів "7-го каналу" в Одесі вимагає політичних рішень.

Також він зазначив, що останнім часом побільшало нападів на журналістів, особливо в регіонах.

"Останнім часом кількість нападів на журналістів збільшилася, особливо в регіонах. Ситуація однозначно вимагає певних політичних рішень, тому Міністерство інформаційної політики звернеться до Національної поліції з пропозицією розслідувати такі випадки в режимі максимальної прозорості та оперативності", - сказав він.

Нагадаємо, 3 травня в Одесі невідомі обстріляли знімальну групу "7-го каналу". У результаті вогнепальні поранення отримали троє співробітників - два оператори і кореспондент. Одного з них ще й побили. Відомо, що нападники прибули в автомобілі Honda темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ. Вони використовували помпову рушницю і травматичні пістолети. 2 травня в підземному переході біля Одеського залізничного вокзалу - недалеко від Куликового поля - поліція знайшла три гранати. Також поліція двічі в понеділок перевіряла інформацію про замінування Куликового поля.

Усього у відділення поліції Одеси 2 травня доправили 40 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram