ГоловнаСуспільствоПодії

На "Кримському титані" загинула працівниця через розрив цистерни з водою

Ще одна жінка доставлена у Красноперекопську лікарню

На "Кримському титані" загинула працівниця через розрив цистерни з водою
Фото: news.online.ua

У суботу вранці на заводі "Кримський титан", який розташований в окупованому Росією Армянську, сталася надзвичайна подія, через яку загинула одна зі співробітниць підприємства.

О 10:45 в місцеве відділення рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що відбувся розрив тисячекубової ємності з водою. Недалеко від неї знаходилося дві жінки, які потрапили під удар водного потоку. Одна жінка отримала травми та була доставлена до Красноперекопської лікарні, друга - від отриманих травм померла.

Як зазначає Кримінформ, на місці працюють слідчі окупаційної влади півострова.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група СК. Зараз проводиться огляд місця події, опитуються свідки події, вилучається документація, що регламентує техніку безпеки на даному підприємстві", - розповіла співробітниця Слідкому РФ по Криму.

Завод "Кримський титан" (ПрАТ "Юкрейніан кемікал Продактс") займається виробництвом марок діоксиду титану, який застосовується у лакофарбовій, гумотехнічній промисловості, при виробництві пластмас. Також підприємство виробляє й інші види хімічної продукції: червоний залізоокисний пігмент, мінеральні добрива, сірчану кислоту, алюмінію сульфат, залізний купорос.

З грудня 2012 року завод належить OSTCHEM Germany GmbH Дмитра Фірташа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram