ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули двоє бійців АТО, четверо поранені

На Донецькому напрямку сталося сім потужних обстрілів

За добу на Донбасі загинули двоє бійців АТО, четверо поранені
Фото: uacrisis.org

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО, полковник Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, четверо були поранені", - сказав він.

За інформацією штабу, вчора на Донецькому напрямку в другій половині дня відбулося сім потужних обстрілів з боку бойовиків. По позиціях військових терористи випустили понад 80 мінометних мін. Тихо було лише на Світлодарській дузі.

"На інших ділянках фронту - Зайцеве і околиці Донецька - ворог вів інтенсивний вогонь", - додав Лисенко.

Поблизу села Новобахмутівка Ясинуватського району на розтяжці підірвався місцевий житель. Потерпілий був вчасно доставлений в лікарню.

На Маріупольському напрямку терористи активно застосовували міномети по всій лінії зіткнення, а в першу чергу, в Мар'їнці.

Сьогодні, за словами Лисенка, також було зафіксовано кілька обстрілів з боку бойовиків.

"За попередньою інформацією, було кілька обстрілів. Ворог не дотримується режиму тиші, але ми сподіваємося, що це було випадково", - сказав спікер АТО.

Нагадаємо, на Донбасі від опівночі 30 квітня набув чинності режим тиші у зв'язку з Великоднем і травневими святами. Однак, у ранковому зведенні штабу АТО за добу зазначалося, що сьогодні вранці бойовики тричі обстріляли позиції військових в Авдіївці та Мар'їнці з гранатометів і стрілецької зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram