ГоловнаСуспільствоПодії

Силовики затримали ще одного причетного до загибелі бійця АТО в Києві

Боєць Приходько загинув у вересні 2015 року внаслідок сутички в кафе

Силовики затримали ще одного причетного до загибелі бійця АТО в Києві
Фото: Скриншот видео

Правоохоронці затримали ще одного підозрюваного в причетності до загибелі учасника антитерористичної операції Артема Приходька в столичному кафе у вересні минулого року.

Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

"Вказану особу з 29 вересня 2015 року було оголошено в розшук і 29 квітня 2016 року затримано", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що 1 квітня в Тернополі затримали ще одного підозрюваного в причетності до загибелі демобілізованого бійця. 2 квітня суд заарештував його на два місяці. Він переховувався від правоохоронних органів більш ніж три місяці.

Нагадаємо, в ніч із 26-го проти 27 вересня компанія учасників АТО відзначала в кафе "Пальміра" в Святошинському районі Києва демобілізацію третьої хвилі. Між демобілізованими учасниками АТО, серед яких був боєць 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько, і особами, які раніше відбували покарання за скоєння особливо тяжких злочинів, сталася бійка.

Під час втечі від поліції, яку викликали на місце події, зазначені особи наїхали автомобілем на учасника АТО, внаслідок чого Приходько отримав травми, від яких помер. Один із нападників здався відразу, а двох було оголошено в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram