ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві підприємця на парковці пограбували на мільйон

Нападники втекли на чорному BMW X5

У Миколаєві підприємця на парковці пограбували на мільйон
Фото: Отдел коммуникации ГУНП в Николаевской област

У Миколаєві 28 квітня на парковці біля одного із супермаркетів 44-річного підприємця пограбували майже на 1 мільйон гривень.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

"Близько 14:00 28 квітня на телефонну спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на парковці біля супермаркету, розташованого на пр. Центральному, між вулицями 6 і 9-Слобідська, біля одного з автомобілів відбувається бійка.

Як з'ясувалося, до автомашини Toyota Camry під'їхав BMW X5 чорного кольору, номерний знак АЕ1243НС, з якого вийшли двоє невідомих у масках. Нападники розбили бічне скло в дверцятах автомобіля потерпілого і, вдаривши 44-річного чоловіка по обличчю, відібрали у нього сумку. За словами заявника, таким чином він втратив майже 1 млн. грн", - йдеться в повідомленні.

Фото: Відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області

Потерпілого доставлено в лікарню, де його оглянули медики.

Слідче відділення Інгульського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області розпочало кримінальне провадження, попередньо, за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.186 КК України "Грабіж", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Фото: Відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання зловмисників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram