ГоловнаСуспільствоВійна

Під Оленівкою загинули четверо цивільних

За останніми даними, люди загинули внаслідок підриву двох авто

У результаті підриву автомобіля на контрольно-пропускному пункті в Оленівці Донецької області загинули четверо мирних жителів.

Про це заявив в.о. начальника Краматорського прикордонного загону Анатолій Коцюрба, повідомляє "Остров". За його словами, люди загинули не в результаті нічного обстрілу, як вважали раніше.

"За інформацією, яка є в мене, це був не обстріл, а підрив автомобілів. До нас прийшла така первинна інформація", - сказав Коцюрба.

Він також зазначив, що автомобілі перебували в так званій "сірій зоні".

"Автомобілі перебували в сірій зоні. Ми її не контролюємо і візуально не спостерігаємо... Вибух стався на непідконтрольній території. Постраждали два автомобілі, чотири людини загинули", - розповів він.

Раніше так зване "міноборони ДНР" повідомило про чотирьох загиблих на КПВВ "Оленівка" минулої ночі і звинуватило в обстрілі українських військових. У штабі АТО наголосили, що військові не відкривали вогню в цьому районі, навіть у відповідь на провокації бойовиків.

Нагадаємо, сьогодні Держприкордонслужба повідомила про припинення роботи пункту пропуску "Новотроїцьке", розташованого на тій самій дорозі. Тепер на цьому напрямку працюють тільки три пункти: "Зайцеве", "Мар'їнка" і "Гнутове".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram