ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 29 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Сили АТО 4 рази відкривали вогонь у відповідь

За добу бойовики 29 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

Активність бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається високою. За минулу добу терористи 29 разів обстріляли позиції військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, бойовики завдали чотирьох вогневих ударів по опорних пунктах бійців АТО в Авдіївці та одного в Зайцевому. Причому в проміжку від 19:00 до опівночі, використовуючи міномети калібру 82 мм, бойовики скерували в промислову зону Авдіївки 135 мін.

У темний час доби терористи двічі зі ствольної артилерії калібру 152 мм обстріляли позиції військових біля Правдівки. Також у результаті обстрілу в центрі селища було зруйновано декілька будинків місцевих жителів і церкву.

У районі Луганського бойовики використовували під час обстрілу озброєння БМП, автоматичні гранатомети і кулемети. Поблизу Новотроїцького, Павлополя, Станиці Луганської і Широкиного вони били по українських позиціях із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Ці самі вогневі засоби бойовики 12 разів застосовували і в напрямку Мар'їнки.

Військові чотири рази мусили відкривати вогонь у відповідь.

Нагадаємо, вчора бойовики здійснили 9 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram