ГоловнаСуспільствоПодії

Загибель дитини в столичному аквапарку кваліфікується як нещасний випадок, - поліція

Нещасний випадок стався в дитячому басейні, коли дитина на деякий час залишилася без нагляду.

Загибель дитини в столичному аквапарку кваліфікується як нещасний випадок, - поліція

Поліція попередньо кваліфікує як нещасний випадок загибель дитини в аквапарку столичного ТРЦ "Дрім Таун".

Про це заявила спікер Головного управління Національної поліції міста Києва Оксана Блищик, інформує 112 Україна.

За її словами, поліція опрацювала місце події, вилучила записи з камери відеоспостереження, опитала людей, які перебували в ТРЦ на момент трагедії.

За даними Відділу комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві, о 18:15 22 квітня в Оболонське управління поліції надійшло повідомлення про те, що в аквапарку втопився хлопчик.

"На місце негайно прибула слідчо-оперативна група. Незважаючи на всі зусилля лікарів, реанімувати дитину не вдалося", - повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили, що хлопчик перебував з бабусею і татом. Нещасний випадок стався в дитячому басейні, коли дитина на деякий час залишилася без нагляду.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство із додатковою правовою кваліфікацією - нещасний випадок. Слідство з'ясовує обставини цієї трагічної події.

Нагадаємо, напередодні в аквапарку столичного ТРЦ "Дрім Таун" потонула чотирирічна дитина. У зв'язку з інцидентом сьогодні, 23 квітня, аквапарк буде закрито для відвідувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram