ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено у Верхньоторецькому

Найбільше обстрілів було на Маріупольському напрямку.

Двох військових поранено у Верхньоторецькому
Фото: uacrisis.org

За минулу добу на Донбасі в результаті бойових дій загиблих у лавах українських військовослужбовців немає, але двох бійців поранено. Це сталося у Верхньоторецькому унаслідок обстрілу.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Найбільше ворожих провокацій вчора відбулося на Маріупольському напрямку - 15. Переважно противник порушував режим тиші у Мар'їнці та Широкиному. Кілька разів сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

На Донецькому напрямку було 10 ворожих обстрілів. Кожен другий був мінометним. "Гарячі точки" на передовій - Луганське, Горлівська агломерація (Зайцеве, Кірове), Верхньоторецьке, Авдіївка.

На Луганському напрямку зафіксовано п'ять ворожих обстрілів. Традиційно бойовики проявили активність у районі Станиці Луганської - вкотре під ворожий вогонь потрапив закритий пункт пропуску. Крім цього, провокації бойовиків були у Трьохізбенці і Золотому.

Нагадаємо, в останні кілька днів кількість обстрілів у зоні АТО, особливо до настання вечора, знизилася. Втім, сили АТО досі зазнають втрат. У середу в Авдіївці отримали поранення четверо українських військовослужбовців, у вівторок на Донецькому напрямку загинули троє бійців АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram