ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 30 обстрілів за добу

Сили АТО сім разів відкривали вогонь у відповідь.

Військові нарахували 30 обстрілів за добу
Фото: facebook.com/ato.news

У четвер, 21 квітня, бойовики на Донбасі 30 разів відкривали вогонь по військових, у тому числі сім разів - з важкого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Активність бойовиків залишалася високою на всіх напрямках, а особливо на Донецькому, повідомляє штаб АТО.

Біля Зайцевого, Авдіївки, Верхньоторецька стріляли з мінометів, кулеметів і гранатометів. Поблизу Луганського бойовики застосували озброєння БМП-1 і БПМ-2. У районі Мар'їнки під прикриттям зброї різного калібру працювали ворожі снайпери.

На Маріупольському напрямку обстрілу з мінометів, гранатометів і протитанкового ракетного комплексу зазнали військові в Широкиному.

У Луганській області з гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї бойовики стріляли в районі Трьохізбенки. У Станиці Луганській, крім укріплень сил АТО, з також зброї було обстріляно контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду.

Військові сім разів відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Нагадаємо, протягом останніх днів кількість обстрілів у зоні АТО, особливо до вечора, знижувалася. Втім, сили АТО далі зазнають втрат. У середу в Авдіївці отримали поранення четверо українських військовослужбовців, у вівторок на Донецькому напрямку загинули троє бійців АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram