ГоловнаСуспільствоПодії

В Ірпені няня вкрала $91 тис. в луганських переселенців

Жінка за день купила дві квартири.

В Ірпені няня вкрала $91 тис. в луганських переселенців
Фото: kv.npu.gov.ua

В Ірпені Київської області поліція затримала 50-річну киянку, яка працювала нянею в сім'ї переселенців із Луганська. Вона обікрала своїх роботодавців на 91 тисячу доларів.

Як повідомляє поліція Київської області, няня два тижні підбирала коди до кейса із двома замками, а коли їй вдалося його відімкнути, забрала гроші й утекла, залишивши без нагляду однорічну дитину.

Після затримання з'ясувалося, що няня протягом доби встигла купити дві квартири в Києво-Святошинському районі та віддати борги. Залишок - 14 тисяч доларів - виявили в спідній білизні.

Під час затримання 50-річна жінка чинила опір. Її доправили в міськвідділ поліції. Незабаром туди приїхав 49-річний чоловік няні, який з кулаками накинувся на правоохоронців. На нього склали адмінпротокол.

Няні ж оголошено про підозру, вирішується питання про арешт.

Відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram