ГоловнаСуспільствоВійна

Біля "Бутівки" бойовики розташувалися за 300 метрів від українських бійців

Військовим, які утримують позиції в цьому районі, потрібен тепловізор.

Біля "Бутівки" бойовики розташувалися за 300 метрів від українських бійців
Фото: facebook.com/backandalive

Позиції бойовиків "ДНР" біля шахти "Бутівка" - лише за 300 метрів від українських бійців 128-ї бригади, пишуть волонтери "Повернись живим" у фейсбуці.

"На Бутівці зараз тримає оборону батальйон 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.

Бійці цілком упевнено почувають себе на цих позиціях. Уже знають, звідки стріляє ворог, де сидять снайпери, з якого боку, найімовірніше, підійдуть диверсійні групи. Трохи вбік від шахти - Спартак. Його теж добре видно з наших позицій", - зазначають волонтери.

"Бійці чують, як росіяни ганяють техніку - танки і САУ - на Ясинуватську розв'язку. А далі вже ці САУ їдуть або на Горлівку, або б'ють по Авдіївці... Слухати, спостерігати, діяти завдяки бойовому досвіду, спиратися на логіку і знання - це, звичайно, добре. Але коли є необхідні оптичні прилади, діяти можна на випередження. Можна визначити снайпера, помітити диверсантів, спостерігати за діями бойовиків на їхніх позиціях. І якщо вам складно уявити географію розташування наших опорників, відрахуйте просто метрів 300 і уявіть перед собою людину, яка не вагаючись вистрілить у вас", - пишуть у "Повернись живим".

Допомогти військовим біля "Бутівки" можна, купивши їм тепловізор. Такий пристрій коштує 2500 доларів.

Ті, хто хоче допомогти військовим, може переказувати гроші на рахунок "Повернись живим" у ПриватБанку: 5457 0822 3299 9685, Дейнега Віталій.

Інші реквізити і контакти - за цим посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram