ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Московському мосту п'яний водій Mercedes вбив дорожнього робітника

Рівень алкоголю у водія склав 1,85 проміле

У вівторок близько опівночі у Києві на Московському мосту під колесами Mercedes загинув 28-річний дорожній робітник, повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці - бригада "шляховиків" виконувала ремонтні роботи на проїжджій частині. Працювала дорожня техніка, місце робіт було огороджено сигнальними конусами, стояли дорожні знаки і світлові показники. У цей час водій Mercedes, рухаючись в напрямку правого берега, на повній швидкості зніс огорожу, дорожній знак і збив робітника. Після наїзду Mercedes зупинився приблизно через сто метрів.

Очевидці стверджують, що водій Mercedes був у стані глибокого алкогольного сп'яніння. На жаль, потерпілий робітник отримав травми, несумісні з життям. Прибули медики "швидкої допомоги" і лише констатували смерть. Водія німецького авто патрульні поліції відвезли на огляд, проте результати огляду лікарем-наркологом не захотіли повідомити ні журналістам, які працювали на місці аварії, ні колегам загиблого.

Зі своїх джерел вдалося дізнатися, що рівень алкоголю в крові у водія Mercedes склав 1,85 проміле, що перевищує допустиму дозу у дев'ять разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram